Referenser

"Jag fick själv en annan syn på livet"

Anisette Magnusson, Ambulanssjuksköterska

En mycket intressant föreläsning som jag varmt rekommenderar till alla! Även om man själv inte mått dåligt så är den värd att gå och lyssna på. Jag fick själv en annan syn på livet och tips som gav mig den sista knuffen att ta tag i och förändra mitt liv till det bättre. Morten är en mycket bra föreläsare och väldigt intressant att lyssna på. De som inte har gått på denna föreläsning har missat något!

"Att lyssna på hans föreläsning är en investering i sig själv"

Rickard Gunnarsson, Vi Syns i Åhus

”Dagen då läkaren blev sjuk” är en föreläsning som berör och skapar eftertanke. Morten berättar innerligt om sin resa genom livet. Resan tar upp både glädjeämne som familj och barn men även hans problem med utmattningssyndrom och psykisk ohälsa. När Morten berättar så gör han det på ett öppet och ärligt sätt vilket gör att man kan sätta sig in i hans situation och dra lärdom av det. Han ger också konkreta exempel som man ofta kan applicera på sitt eget liv. Psykisk ohälsa är idag ett samhällsproblem och denna föreläsningen belyser det på ett avskalat sätt. Morten är en varm person som är enkel att ta till sig, att lyssna på hans föreläsning är en investering i sig själv.

"Morten är en väldigt sympatisk & trevlig människa"

Helena Holck-Clausen, Kost- och Träningskonsult MOVE 360

Morten är en väldigt sympatisk och trevlig människa som med sitt naturliga och vänliga sätt fångar allas uppmärksamhet i rummet. På vårt event ”Follow your mind” blev alla inklusive jag själv väldigt berörda av Mortens personliga, utelämnande och verklighetsbaserade historia. Historien om ”Läkaren som blev sjuk” och hur han tillsammans med sin familj har tagit sig igenom en tuff period i livet och samtidigt lärt sig hur viktigt det är att lyssna på signalerna som kroppen ger oss. Jag kan varmt rekommendera alla att lyssna på Morten om ni har möjlighet!